top of page

Over mij

2022-03-04RomanavanMarrewijk-37.jpg

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Romana van Marrewijk en ik ben 24 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in het prachtige Rotterdam. Naast dat ik graag creatief bezig ben (digitaal illustreren, logo’s ontwerpen, video’s bewerken, etc.), luister ik ook graag hiphop-muziek, bezoek ik graag leuke festivals en concerten en oefen ik af en toe mijn muziek-skills op mijn keyboard. Ik sta graag in de sportschool, maar chillen op de bank met Netflix aan vind ik ook heerlijk.

Al van kleins af aan ben ik graag creatief bezig. Als klein meisje heb ik talloze blogs gehad waarop ik heel wat artikelen heb getikt en waarvan ik constant de lay-out opnieuw vormgaf. Na mijn middelbare school te hebben  afgerond (mavo), heb ik een opleiding op het Grafisch Lyceum Rotterdam gedaan tot redactiemedewerker. Daar heb ik van alles geleerd over het creëren van (online) content. Na mijn mbo-opleiding ben ik Communication & Multimedia Design gaan studeren, om te gaan focussen op design en vormgeving. In juni 2021 ben ik afgestudeerd. 

Mijn missie

Mijn missie is om beginnende vrouwelijke ondernemers en female-led startups te helpen om de uitstraling van hun bedrijf helemaal passend te maken bij het merk en/of bij wie zij zijn. Dit doe ik door goed te luisteren naar hun wensen en door met hen te komen tot een goede merkpersoonlijkheid. Op basis hiervan laat ik mijn creativiteit de vrije loop en ontwerp ik sierlijke, kleurrijke en bovenal passende brand assets. Hierbij laat ik altijd mijn durf om groots te dromen doorschemeren.

WAT FEITJES OVER MIJ

Website illustraties-03.png

1.

Ik ben vegetariër, maar ik mis carpaccio en prosciutto soms zó erg. 😅

2.

Ik ben goed in struikelen, ook over dingen die er niet zijn. 🤪 

3.

Ik huil super snel, ook om puppy's en andere schattige dingen. 🥺

4.

Ik heb veel oorpiercings, namelijk 5 links en 5 rechts. 

5.

Ik vind musical muziek heel leuk. Voor die van Mamma Mia. 🎤

Website illustraties-04.png

Meer over mij weten?

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
Website illustraties_Tekengebied 1.png
bottom of page