Over mij

WhatsApp Image 2019-11-17 at 14.30.08.pn

Wie is Romana?

Hoi! Ik ben Romana van Marrewijk en ik ben 22 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in het prachtige Rotterdam. Naast dat ik graag creatief bezig ben (digitaal illustreren, logo’s ontwerpen, video’s bewerken, etc.), luister ik ook graag hiphop-muziek, bezoek ik graag leuke festivals en concerten en oefen ik af en toe mijn muziek-skills op mijn keyboard. Ik sta graag in de sportschool, maar chillen op de bank met Netflix aan vind ik ook heerlijk.

Al van kleins af aan ben ik graag creatief bezig. Als klein meisje heb ik talloze blogs gehad waarop ik heel wat artikelen heb getikt en waarvan constant de lay-out opnieuw vormgaf. Na mijn middelbare school te hebben  afgerond (mavo), heb ik een opleiding op het Grafisch Lyceum Rotterdam gedaan tot redactiemedewerker. Daar heb ik van alles geleerd over het creëren van (online) content. Bij mijn huidige studie focus ik me meer op de design-kant, wat ik stiekem nét wat leuker vind!

Mijn missie en visie

Als grafisch ontwerper en content creator wil ik dingen maken die out-of-the-box zijn en een merk écht naar een hoger niveau tillen. Of dit nou is door een nieuwe huisstijl te ontwerpen of door de social media  samen met de klant te verbeteren, het gaat om de klant. Door middel van het doen waar ik blij van word, hoop ik mensen en merken te kunnen helpen. Mijn doel is om jouw bedrijf te laten stralen!

Bloem-02_edited.png

1.

Jij hebt behoefte aan een nieuw logo of wilt je eigen bedrijf graag helemaal rebranden.

2.

Je wilt iemand op een persoonlijke manier verrassen en bent op zoek naar een portretillustrator.

3.

Je bent op zoek naar iemand om jouw videocontent naar een hoger niveau te tillen.

4.

Je bent op zoek naar iemand die jouw social media content van tot teen kan verzorgen. 

bloem plant-03.png

Heb jij op een van deze vragen 'ja' beantwoord?  

what about you?