Voorbeeld business cards.png

Visual design

☆ Print media ☆

Voor het ontwerpen van printmedia geldt een uurtarief van €35 euro exclusief btw en inclusief 2 correctierondes. Elke correctieronde erna kost €15 euro extra

☆ Online media ☆

Voor het ontwerpen van online media geldt een uurtarief van €35 euro exclusief btw en inclusief 2 correctierondes. Elke correctieronde erna kost €15 euro extra

☆ Logo pakket ☆

Ik ontwerp logo's vanaf €250 euro exclusief btw en inclusief 2 correctierondes. Elke correctieronde erna kost €15 euro extra. Het pakket bestaat uit een logo en een logo-variatie of beeldmerk, aangeleverd in drie bestandsformaten.

☆ Huisstijl pakket ☆

Het huisstijl pakket bestaat uit het logo pakket plus brandkleuren en fonts, visitekaartjes, een design voor al jouw printmedia, een social media opstapje (brainstormsessie voor content + 4 posts op elk social mediakanaal) en Instagram templates en 3 kleine illustraties (voor bijvoorbeeld jouw website)

Dit hele pakket kost €650 euro exclusief btw en inclusief 3 correctierondes. Elke correctieronde erna kost €15 euro.

 

☆ Specifieke wensen?☆

Heb  je specifieke wensen omtrent jouw huisstijl, logo of print/online media? Neem dan contact met mij op. 

_edited.jpg

Social media

☆ Social media plan ☆

Graag help ik jou om jouw social media naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door samen te brainstormen naar toffe content die de doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie! Vervolgens zal ik vanuit de brainstormsessie een social media planning maken. Bestaande uit onderwerpen, teksten en eventueel visuals. Ik vraag hier €100 euro exclusief btw voor (ik reken extra voor visuals en teksten).

☆ Content creatie ☆

Heb je jouw contentideeën wel helder, maar heb je moeite met het vormgeven van deze ideeën? Ik help je graag verder. We denken samen na over passende content en de visualisatie ervan.; foto's, dynamische video's, animaties of leuke stories en blogs. Wat je ook nodig hebt, ik help je! Hier vraag ik €10 euro per post voor, exclusief btw.

☆ Instagram templates ☆

Heb jij jouw plan en content helemaal helder, maar sluiten jouw socials niet aan bij jouw merk? Ik ontwerp een 'social media huisstijl' voor je die helemaal past bij jouw bedrijf. Dit doe ik bijvoorbeeld door middel van toffe Instagram templates of door het maken van kleine Illustraties die je kunt gebruiken in jouw content of hoogtepunten. Voor deze klus vraag ik €50 euro per uur exclusief btw.

☆ Inplannen en beheren ☆

Besteed jij het inplannen en beheren graag aan iemand uit? I'm your girl! Voor €25 euro per uur plan ik jouw social media berichten in, zorg ik dat deze online komen en zorg ik voor online engagament. Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken als het op je socials aankomt!

☆ Specifieke wensen?☆

Heb  je specifieke wensen omtrent jouw social media, content creatie of uitbesteding? Neem dan contact met mij op.

Illustratie

☆ Illustraties, prints en overige ☆

Met de illustratie app Procreate en een Apple Pencil maak ik originele, gestileerde portretten. Deze zijn leuk om cadeau te geven aan een vriend(in) of familielid of gewoon voor jezelf! Voor een portret vraag ik €35 euro. Voor een portret van meerdere personen vraag ik €55 euro. Voor specifieke wensen, neem contact met mij op!

Voor een print kan ik geen specifieke prijs geven, omdat ik niet weet hoe gedetailleerd deze gaat zijn en wat het doeleinde ervan is. Ik kom hiervoor graag met je in contact! 

Om mijn illustratiestijl en verschillende werken te zien, kun je naar beneden scrollen of via Instagram zoeken naar @romanachiara.illustrations.

Mock up practice.png

Overig

☆ Videobewerking ☆

Met behulp van Adobe Premiere Pro en After Effects maak ik graag dynamische video's en sprankelende animaties. Of je nou iemand zoekt om jouw vlogs te editen of om een toffe bedrijfsvideo te monteren, ik doe het graag voor je. Voor het editen van een video vraag ik €45 euro per uur exclusief btw.

Voor het animeren van een video vraag ik €60 euro per uur exclusief btw.

Voor specifieke prijzen en vragen omtrent videobewerking en animatie, neem contact met mij op.

☆ Nieuwsbrief design ☆

Heb je een nieuw design voor jouw nieuwsbrieven nodig? Voor €50 euro zorg ik voor een nieuwsbrief die jouw klanten aanspreekt en het een feestje maakt om deze in de mailbox te ontvangen. Ik ontwerp een mooi template voor je en denk als je wilt graag mee over passende teksten.

Overig.jfif

Mijn illustratiewerk