top of page
Portfolio_Tekengebied 1.jpg
Portfolio_Tekengebied 1 kopie.jpg
Portfolio_Tekengebied 1_Tekengebied 1 kopie 4.jpg

Beetje stout events

Logo + logomark voor een eventenbureau dat themafeesten organiseert.

Website illustraties-02.png
Social media post-08-08.png
bloem png groen-05-05.png

MK tattoo studio

MK is een female only tattoo studio*. Mary Kay, de oprichter van de studio, vindt het belangrijk dat vrouwen zich fijn voelen in de studio. Haar tattoo studio is een plek zonder arrogantie of macho gedrag. Mary en haar team zetten allerlei soorten tattoo's. Creativiteit, persoonlijke aandacht en respect zijn de belangrijkste waarden. 

*Dit is een fictief project.

Mock-up.png
Logo's_Tekengebied 1-03.jpg
Logo Breakdown NL_Tekengebied 1-04.jpg
Logo's_Tekengebied 1-02.jpg

Candelia

Voor dit kaarsenmerk heb ik een custom font ontworpen. Ik wilde een logo maken dat sexy is, maar ook elegant. 

De vloeiende lijnen representeren de de sensuele geuren van de kaarsen. Het beeldmerk (de sparkle) is een knipoog naar het feit dat de kaarsen kunnen bijdragen aan vuurwerk in de slaapkamer. ;)

Website illustraties-06.png
Mock-ups-12.jpg
Mock-ups-14.jpg
Mock-ups-02.jpg
Mock-ups-13.jpg
Cups.png
Logo op raam.png
Loyalty cards.png

L'incontro

What's not to like about Italian coffee? 

Ik wilde graag een branding ontwerpen voor een koffiebar. Geïnspireerd door modern Italiaans design ging ik aan de slag. Ik wilde de koffiebar naast 'the Italian feel' ook een duurzaam en natuurlijk imago geven, daarom voegde ik donkergroen en saliegroen aan het kleurenpalet toe. Het strakke logo vormt een mooi contrast met het speelsere patroon wat ik voor het fictieve merk heb ontworpen.

Website illustraties-04.png
Werkbestand-02.jpg
Werkbestand_Tekengebied 1_Tekengebied 1_Tekengebied 1.jpg
Overview-min.jpg
bloem png groen-05-05.png

 ROSELIN

Roselin is een fictieve webshop waar ik een logo, een kleurenpalet, stickers en Instagram visuals voor heb ontworpen. Ik raakte geïnspireerd door het font wat ik ook gebruikt heb voor het logo. Ik wilde graag een mystieke, maar niet té zweverige uitstraling geven aan het merk. Zelfliefde en zelfexpressie staan centraal in het merk en ik gebruikte dan ook krachtige kleuren en opvallende lettertypes. Op de gebruikte foto's staan vooral vrouwen afgebeeld met mooie, glinsterende make-up.

Logo 1_Tekengebied 1-02.jpg
Verpakking.jpg
Naamloos-1_Tekengebied 1 kopie 4.jpg
Trui.jpg
Logo 1_Tekengebied 1 kopie-04.jpg
Bucket-hat.jpg

ELLE + Jane

Elle & Jane is een fictief fashion merk. Mijn bedoeling was om het merk een gedurfde en 'edgy' uistraling te geven. Het merk moet stoer zijn, maar ook vrouwelijk. 

Website illustraties-04.png
Potjes.png
Business Cards.png
Logo_Tekengebied 1.png
Logo-02.png
Logomark-04.png

the wild balm

Voor de branding van dit fictieve merk wilde ik voor een speelse, vrolijke en fruitige (is dat een ding?) look & feel gaan, maar ook een vleugje sexyness en vrouwelijkheid toevoegen. Vandaar de peachy en frambozenrood-tinten, gecombineerd met het elegante en sophisticated blauw. Het patroonontwerp en de logomark dragen bij aan de vrouwelijke uitstraling. Bovendien maakt het patroonontwerp in één klap duidelijk wat voor product het is.

Website illustraties-02.png
Video-02.jpg
Video-05.jpg
Video-06.jpg

bloom

Voor een inclusief en kleurig make-up merk, heb ik deze branding ontworpen. Bloom is een fictief merk. Ik wilde bij dit ontwerp het merk graag een 70s uitstraling geven. Ik heb voor dit merk een custom font gemaakt, ik wilde graag dat het logo een 'fuzzy' look & feel kreeg. Daarnaast wilde ik dat de branding past bij de producten die het zou verkopen; gedurfde kleuren, glitters en sterke pigmenten. Het merk moet je aansporen om jezelf te durven zijn.

Website illustraties-06.png
Hoofdlogo.png
Illustratie-06.png
Illustratie-05.png
Illustratie-03.png
Illustratie-01.png
Illustratie-04.png
Illustratie-02.png
Roze.png
MOCK-UP.png
bloem png groen-05-05.png

Afstudeerproject MYDL

Als afstudeerproject heb ik voor het coachingbedrijf Manifest Your Dreamlife een nieuwe community mogen opzetten met een bijpassende merkidentiteit. De community heeft de naam Spiritueel op Sneakers gekregen en ik heb hiervoor een online platform, een brandbook en een community strategie ontworpen om de community op te zetten en te laten groeien.

Ragazze Acqua e sapone

Tijdens mijn minor, waar ik voor een deel mijn eigen project kon doen, koos ik ervoor om een eigen, fictief merk op te zetten. Voor dit merk heb ik vervolgens een volledige branding ontwikkeld. Het merk heet: Ragazze Acqua e Sapone. In het Italiaans betekent dit letterlijk: water en zeep meisjes, maar wordt gezegd wanneer een meisje een natural beauty is en weinig make-up draagt; una ragazza acqua e sapone.

Voor dit fictieve skin care merk heb ik een logo, website, app interface en productverpakkingen ontworpen. Dit allemaal komt samen in het brandbook dat ik heb ontworpen. 

Website illustraties-04.png
MU1.png
MU2.png
Brandbook.png
Kaartje binnenkant.png
Kaartje.png

Voor Keptin-Jr, een knuffelfabricant, heb ik mij een aantal maanden bezig gehouden met de rebranding en het opzetten van een social mediaplan. Ik heb voor Keptin-Jr een stijl guide gemaakt en een social mediaplan geschreven. Ook heb een een tweetal boekjes ontworpen voor de consument. Deze zullen zij meekrijgen in het doosje wanneer ze een zogenaamd 'Reservemaatje pakket' aanschaffen.

Website illustraties-04.png

WAY MORE COMING SOON!

bottom of page