top of page

Een eigen plekje op het internet

Er was een tijd dat ik bijna dagelijks blogde. Ik schreef over van alles en nog wat: de dingen die ik meemaakte, mijn hersenspinsels en de toekomst. 'Mijn eigen plekje op het internet' noemde ik mijn blog.


Naarmate ik meer social media ging gebruiken, kreeg ik steeds meer plekjes op het internet: Hyves (R.I.P.), Twitter en Instagram. Eigenlijk hebben social media mijn blog een beetje vermoord. De dingen die ik meemaakte deelde ik op mijn feeds en mijn hersenspinsels en toekomstdromen kregen een plekje in mijn stories. Anno 2024 is mijn blog bedekt onder een laagje stof. Mijn laatste artikel komt uit 2020.


Social media hebben mijn blog vermoord.

Soms mis ik het bloggen wel; gewoon lekker schrijven over van alles en nog wat. Daarnaast heb ik als copywriter niet echt een portfolio. Gepubliceerde artikelen van mij voor diverse opdrachtgevers staan verspreid over het internet. En ik weet niet zo goed hoe ik die op een mooie en overzichtelijke manier kan delen op mijn website. Dus ik dacht: waarom begin ik niet gewoon weer een blog? Een eigen tekstueel plekje op het internet, met alle ruimte om mijn schrijver skills verder te ontwikkelen en potentiële opdrachtgevers een inkijkje te geven in mijn schrijfstijl. If you're reading this: hi!


Waar ik precies over ga schrijven op dit blog weet ik nog niet zo goed. Ik vind het juist fijn om het open te houden. Misschien ga ik gewoon schrijven over wat me bezighoud, als twenty-something en als creatieve freelancer. Of misschien ga ik wel schrijven over branding, merkpropositie en social media. Who knows!


Hoe ik mijn blog ook ga invullen, mijn voornaamste doel is om plezier te hebben in het schrijven, te spelen met woorden en om bepaalde gevoelens over te brengen. Want dat vind ik het allerleukst! Stay tuned for more!

16 weergaven1 opmerking

1件のコメント


Erik Behets
Erik Behets
6月03日

Mooi initiatief, zeker doen. Mooie website trouwens.


Erik

いいね!
bottom of page