top of page

PROJECT SEMINAR

April 2019 | Storytelling, AV | Schoolproject

Over het project

In het laatste blok van mijn tweede leerjaar was het tijd voor project Seminar. Dit is een vrij project waarbij je zelf mag kiezen wat je in 10 weken gaat produceren. Ik koos ervoor om iets met AV (audio-visueel) te doen. Ik had hier namelijk nog niet héél veel ervaring mee, maar ik vind film en video-bewerking wél heel interessant.

 

Het onderwerp wat ik koos was angststoornissen. Ik wilde overbrengen hoe verschillende angststoornissen (kunnen) voelen. Het doel was om angststoornissen begrijpelijk maken voor mensen, in het bijzonder voor mensen zonder ervaring met angststoornissen. Daarnaast wilde ik ook dat mensen het zouden voelen, voor zover dit mogelijk is. 

Ik kwam in contact met een psycholoog en ik heb verschillende mensen geïnterviewd die te maken hebben (gehad) met een angststoornis. Ook heb ik veel verschillende dingen geleerd over storytelling, filmproductie en video editing. Ik ben onwijs trots op het werk dat ik tijdens de eindexpositie van Seminar uiteindelijk heb kunnen laten zien.

bottom of page