top of page
Z72_3428.jpeg

wil jij online zichtbaar zijn?

Jij bent je bedrijf gestart omdat je wil doen waar je blij van wordt. Je wilt je eigenlijk niet hoeven bezighouden met wat er allemaal komt kijken bij het ondernemen of je weet simpelweg niet waar te beginnen: social media content plaatsen, nieuwsbrieven verzenden, bloggen, zorgen dat je website wordt gevonden in Google... Gaat het je duizelen?

Wil jij wél jouw online zichtbaarheid verbeteren, maar heb je er geen tijd voor, weet je niet waar je moet beginnen of heb je er stiekem gewoon geen zin in? 😜 Laat mij je helpen! 

Met een passie voor content & branding en een flinke dosis creativiteit ontzorg ik vrouwelijke ondernemers en social impact makers, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn, terwijl hun online presence verbetert en hun bedrijf groeit.

Eerst werken aan de branding van je bedrijf? Klik hier!

8 uur per maand

Gemiddeld 2 uur per week

De uren zijn vrij te verspreiden over de gehele maand

Inclusief gratis kennismakingsgesprek

Inclusief maandelijkse meetings om te sparren en resultaten te bespreken

€500,- per maand

Minimale afname: 3 maanden

Na drie maanden maandelijks opzegbaar. 

 • LinkedIn - Black Circle
 • Instagram

16 uur per maand

Gemiddeld 4 uur per week

De uren zijn vrij te verspreiden over de gehele maand

Inclusief gratis kennismakingsgesprek

Inclusief maandelijkse meetings om te sparren en resultaten te bespreken

€999,- per maand

Minimale afname: 3 maanden

Na drie maanden maandelijks opzegbaar. 

 • LinkedIn - Black Circle
 • Instagram

32 uur per maand

Gemiddeld 8 uur per week

De uren zijn vrij te verspreiden over de gehele maand

Inclusief gratis kennismakingsgesprek

Inclusief maandelijkse meetings om te sparren en resultaten te bespreken

€1999,- per maand

Minimale afname: 3 maanden

Na drie maanden maandelijks opzegbaar. 

 • LinkedIn - Black Circle
 • Instagram
Uren richtlijn
 • Waarom bied ik abonnementen aan?
  Ik weet als geen ander hoe lastig het ondernemen vaak is. Het liefst doe je natuurlijk enkel waar jouw passie ligt, maar als ondernemer komt er een hoop op je af. ‘Moet ik iets doen met social media?’, ‘Komt mijn bedrijf wel professioneel genoeg over?’ Of ‘Hoe zorg ik dat mijn klanten mij kunnen vinden?’ zijn vast vragen die weleens door je hoofd spoken. Als ondernemer heb je het gevoel dat je van alles moet doen, maar je weet misschien niet waar de prioriteiten liggen of komt er simpelweg niet aan toe. Het allerliefst wil je een bedrijf waar je trots op bent. Als jouw klanten je bedrijf online tegenkomen, wil je dat ze denken: ‘Wow, wat een gaaf bedrijf! Met haar wil ik samenwerken!’ Of: ‘Bij haar moet ik zijn!’ Maar jouw online presence moet eigenlijk nodig afgestoft worden, of bestaat stiekem niet eens. Je huisstijl is niet compleet, je logo heb je een aantal jaar geleden even snel in Canva gemaakt en je laatste Instagram post? Die is alweer 2,5 maand oud. Oeps! Als allround creative help ik je bij het optimaliseren van jouw online zichtbaarheid. Of je nu eindelijk wél iets met social media wil gaan doen, je nieuwsbrieven wilt gaan versturen naar je klanten of wil gaan bloggen, ik help je! Sterker nog: ik ontzorg je volledig op het gebied van jouw online zichtbaarheid. Dan hoef je dáár niet meer over na te denken en kun jij je volledige focussen op wat je het allerliefst doet! Want daarom ben je immers in eerste instantie begonnen met ondernemen, om te doen waar je van houdt.
 • Hoe werkt een abonnement?
  Neem je een abonnement bij mij af, dan ga je deze aan voor ten minste 3 maanden. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar. Hoe hoger het abonnement dat je aanschaft, hoe hoger de korting is die je krijgt. Als je interesse hebt in een abonnement, plannen we eerst samen een gratis kennismakingsgesprek in. Tijdens dat gesprek gaan we kijken naar wat je nodig hebt, waar de prioriteiten liggen en hoe ik je het best kan helpen. Zijn we beiden enthousiast? Dan kun je een passend abonnement bij me afsluiten. De werkzaamheden die ik voor je doe kunnen maandelijks (en zelfs wekelijks) wisselen en na 3 maanden kun je het abonnement maandelijks opzeggen. Blijkt toch dat je na een aantal maanden meer of minder uren nodig hebt? Geen probleem! Je kunt elk abonnement na drie maanden omzetten.
 • Waarom zou ik een abonnement van je afnemen?
  Als je hebt besloten dat je jouw online zichtbaarheid wil verbeteren, kan het best moeilijk zijn om de juiste personen te vinden. Ook kan het zijn dat je nog niet zo goed weet wat je precies wil of wat je nodig hebt. Als je een abonnement bij mij afneemt, help ik je bij waar jij behoefte aan hebt. 1. Persoonlijk Ik ben jou vaste contactpersoon op het gebied van alles wat je maken heeft met online zichtbaarheid, content en branding. Met mij heb je altijd persoonlijk contact, we kunnen altijd samen sparren en ik weet alles van jouw bedrijf en het project. Eigenlijk moet je mij zien als jouw ‘branding & content bestie’! 2. Resultaatgericht Elk maand kijken we samen naar wat je nodig hebt, hoe de resultaten zijn van wat ik voor je doe en maken we afspraken over wat we de komende maand gaan oppakken. Zo weten we allebei wat we van elkaar kunnen verwachten en welke resultaten we willen zien. 3. Flexibel Met een abonnement zit je niet vast aan één specifieke dienst en kun je alles afnemen wat er binnen mijn diensten valt. Wil je de ene maand een contentstrategie opzetten en heb je de andere maand behoefte aan iemand om de graphic design klussen op te maken? Geen probleem.
 • Wat als ik meer of minder uren van je af wil nemen?
  Wil je meer of minder uren van me afnemen dat dat er in de standaard abonnementen zitten? Geen probleem. Als je op maandbasis minder dan 8 uur van me wil afnemen, dan werk ik met losse uren. Mijn uurtarief hiervoor is €70,- exclusief btw. Heb je grootste plannen of ben je op zoek naar een creatieve freelancer voor meer dan 32 uur per maand? Ook dat kan! Neem hieronder contact met me op als je mij wil inhuren voor meer dan 8 uur per week.
 • Hoe weet ik hoeveel uur ik van je af moet nemen?
  Ik snap dat het lastig is om in te schatten hoeveel uur je mij nodig hebt voor bepaalde taken. Om je een richtlijn te geven staan hieronder de werkzaamheden die ik doe met daarbij een urenrichtlijn. Weet je ook niet zo goed wat je nodig hebt? Dan denk ik graag met je mee tijdens een gratis kennismakingsgesprek.
 • Wat valt er niet onder het abonnement?
  Als allround creative doe ik een hoop, maar natuurlijk niet alles. :) Zo doe ik geen foto- of videografie, webdesign, SEA en social media advertising. Wel ken ik een hoop leuke ondernemers die hier wel héél goed in zijn en met wie ik samenwerk om je deze diensten alsnog te kunnen bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op!
 • Kan ik korting krijgen?
  Ja! Als je bij mij een branding pakket aanschaft, krijg je standaard korting op mijn abonnementen. De korting verschilt per pakket, maar kan oplopen tot 40%! De korting geldt voor de eerste twee maanden na aanschaf, de derde maand gaat de reguliere prijs in.
Plan een kennismaking in!

Heb je interesse in een samenwerking met mij? Super! Hieronder kun je een gratis kennismakingsgesprek met em inplannen. Tot snel!

bottom of page