top of page

Over mij

Hoi! Ik ben Romana van Marrewijk en ik ben 26 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in het prachtige Rotterdam. Naast dat ik graag creatief bezig ben (digitaal illustreren, logo’s ontwerpen, video’s bewerken, etc.), luister ik ook graag hiphop-muziek en bezoek ik graag leuke festivals en concerten. Ik vind paaldansen geweldig, maar chillen op de bank met Netflix aan vind ik ook heerlijk.

Al van kleins af aan ben ik graag creatief bezig. Als klein meisje heb ik talloze blogs gehad waarop ik heel wat artikelen heb getikt en waarvan ik constant de lay-out opnieuw vormgaf. Na mijn middelbare school te hebben  afgerond (mavo), heb ik een opleiding op het Grafisch Lyceum Rotterdam gedaan tot redactiemedewerker. Daar heb ik van alles geleerd over het creëren van (online) content. Na mijn mbo-opleiding ben ik Communication & Multimedia Design gaan studeren, om te gaan focussen op design en vormgeving. In juni 2021 ben ik afgestudeerd. 

Mijn missie

Mijn missie is om te zorgen dat vrouwelijke ondernemers met een passie en maatschappelijke organisaties (online) gezien worden. Door middel van branding en online zichtbaarheid help ik bedrijven en organisaties met een belangrijke missie, zodat zij kunnen groeien, de juiste mensen bereiken en hun dromen kunnen najagen.  ♥

WAT FEITJES OVER MIJ

1.

Ik ben verslaafd aan avocado toast en eet het bijna elke ochtend. 🥑

2.

Ik ben goed in struikelen, ook over dingen die er niet zijn. 🤪 

3.

Ik huil super snel, ook om puppy's en andere schattige dingen. 🥺

4.

Ik heb veel oorpiercings, namelijk 5 links en 5 rechts. 

5.

Ik vind musical muziek heel leuk. Vooral die van Mamma Mia. 🎤

Website illustraties-04.png

Contact opnemen?

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
bottom of page