Werk.jpg

Fictieve opdracht:
biblio babes

Deze branding identity is tot stand gekomen door het idee van een concept waarbij je via een abonnement maandelijks een mysterie* book thuisgestuurd krijgt. Bij inschrijving geef je aan wat voor boeken je leuk vind en welke je al hebt gelezen. De doelgroep van dit fictieve merk is vrouwen tussen de 18 en 35.

*Een mysterie book is een boek waarvan je bij ontvangst nog niet weet welk boek het is of wie de auteur is.

Website illustraties-04.png
Potjes.png
Business Cards.png
Logo_Tekengebied 1.png

fictieve opdracht:
the wild balm

Voor de branding van dit fictieve merk wilde ik voor een speelse, vrolijke en fruitige (is dat een ding?) look & feel gaan, maar ook een vleugje sexyness en vrouwelijkheid toevoegen. Vandaar de peachy en frambozenrood-tinten, gecombineerd met het elegante en sophisticated blauw. Het patroonontwerp en de logomark dragen bij aan de vrouwelijke uitstraling. Bovendien maakt het patroonontwerp in één klap duidelijk wat voor product het is.

Website illustraties-06.png
Logo-02.png
Logomark-04.png
Hoofdlogo.png
Illustratie-06.png
Illustratie-05.png
Illustratie-03.png
Illustratie-01.png
Illustratie-04.png
Illustratie-02.png
Roze.png
MOCK-UP.png
bloem png groen-05-05.png

Afstudeerproject MYDL

Als afstudeerproject heb ik voor het coachingbedrijf Manifest Your Dreamlife een nieuwe community mogen opzetten met een bijpassende merkidentiteit. De community heeft de naam Spiritueel op Sneakers gekregen en ik heb hiervoor een online platform, een brandbook en een community strategie ontworpen om de community op te zetten en te laten groeien.

Ragazze Acqua e sapone

Tijdens mijn minor, waar ik voor een deel mijn eigen project kon doen, koos ik ervoor om een eigen, fictieve merk op te zetten. Voor dit merk heb ik vervolgens een volledige branding ontwikkeld. Het merk heet: Ragazze Acqua e Sapone. In het Italiaans betekent dit letterlijk: water en zeep meisjes, maar wordt gezegd wanneer een meisje een natural beauty is en weinig make-up draagt; una ragazza acqua e sapone.

Voor dit fictieve skin care merk heb ik een logo, website, app interface en productverpakkingen ontworpen. Dit allemaal komt samen in het brandbook dat ik heb ontworpen. 

Website illustraties-04.png
MU1.png
MU2.png
Logo versie 2.png
Logo versie 1.png
Beeldmerk.png

Geïllustreerd logo ibizabully

Voor het bedrijf Ibizabully heb ik een logo mogen ontwerpen in line-art stijl. Zij gaven aan ontzettend blij te zijn met mijn ontwerp 

(en dat maakt mij natuurlijk super blij). Een line-art logo geeft een minimalistische indruk, is elegant en tijdloos.

Website illustraties-06.png
Mockup Emily 1.png
Emily Sharp zwart_Tekengebied 1.png
Logoconcepten-02.png
Emily Sharp goud-05.jpg
bloem png groen-05-05.png

Weddingplanner logo

Voor een trouwambtenaar in spé heb ik twee mooie logo's morgen ontwerpen. Twee van mijn concepten voor die logo's zijn het niet geworden, dus heb ik daar twee fictieve logo's voor gemaakt voor een weddingplanner. Like what you see? Neem contact met mij op!

Brandbook.png
Kaartje binnenkant.png
Kaartje.png

Voor Keptin-Jr, een knuffelfabricant, heb ik mij een aantal maanden bezig gehouden met de rebranding en het opzetten van een social mediaplan. Ik heb voor Keptin-Jr een stijl guide gemaakt en een social mediaplan geschreven. Ook heb een een tweetal boekjes ontworpen voor de consument. Deze zullen zij meekrijgen in het doosje wanneer ze een zogenaamd 'Reservemaatje pakket' aanschaffen.

Website illustraties-04.png

WAY MORE COMING SOON!